dissabte, 22 de març del 2008

Humanoides voladors. Vigileu els cels


Sí, sí, encara que sembli estrany, hi han hagut avisaments d'entitats humanoides que volaven i des de temps remots. Són coses que estàn en el nostre inconscient col·lectiu (els Thunderbirs dels indis D'Amèrica, els àngels i bruixes voladores, els devas de la literatura a l'India, etc.). Vegeu alguns exemples, la bruixa voladora a Mèxic:



A Phoenix (Arizona):



I com no, el mitic Mothman, que durant un any va terroritzar una ciutat de els Estats Units, aqui teniu un enllaç on parla dels fet ocurreguts (en castellà):

http://es.wikipedia.org/wiki/Hombre_polilla

Ja fa uns anys, es va fer una pel·lícula, llunyament basada en els fets:

2 comentaris:

L'urinal ha dit...

Doncs bé, sobre els avistaments a Mèxic i Phoenix, tinc una proposta explicativa:

Globus?

Quants festivals, concerts, espectacles, etc, deixen anar globus al cel? I on van a parar? No acaben descendint altre cop finalment? I no van flotant desplaçant-se contingudament com les formes de les imatges?

Bé, és només una opinió, però el cas és que de seguit m'ha vingut al cap l'escenari de la gira dels Stones dels anys 1981/1982, en què tot just començar el concert deixaven enlairar-se una pila de flocs de globus ben semblants a les "formes" no identificades.

Feu un cop d'ull a aquesta imatge:
http://www.timeisonourside.com/GeoPheonix81.jpg

Per cert Capità, no n'heu avistat cap des de l'Albatros?!?!?

Salut!

Fins uri,
Ara

Unknown ha dit...

jajajjajaj Uris, no, no t'he vist, estic massa ocupat avui, amb la mona, el fillol i la mare que va parir la setmana santa. Suposo que els PP.CC. tenen de ser els unics llocs on el padrí té feina tots els anys, els altres, fer de convidat de pedra al bateig i s'acabo. Si, si, podrien ser globus, encara que les imatges de Mexic semblen ven be, un giny que va en una direcció en concret, no te un recorregut erratic.