diumenge, 4 de gener del 2009

REW - Aquest curtmetratge ara és vostre



















Com moltes coses que m'han passat, tot el referent a "REW" ha seguit fil per randa tots els encerts i tots els entrebancs en que m'he vist immers sempre. I com passa amb les coses primerenques, hi han errors, petits i grans, però així es fa camí. Poder fer el curt i comptar amb un equip que es mereixeria tots el premis del món ha sigut la major fita. I dono gràcies: Al Joan, per la seva generositat, a la seva empenta, a les seves ganes per avançar quant estava derrotat, de trobar el camí i implicar-nos a tots, lligant totes les peces del que es una producció audiovisual. Al Pep, pel seu saber fer, a la seva visió a la càmera i fer-me ampliar mires, a la seva paciència i les hores patides amb una edició que es resistia. A la Montse, que tant important ha sigut recolzant la producció i fent feina rere la càmera, de vegades posant-nos els peus a terra i donant l'impuls definitiu que mouen les grans empreses. Al Ignasi per donar-me l'oportunitat d'aprendre com funciona el món de l'actuació, per les jornades maratonianes, per aguantar-me les exigències del guió i pel seu sentit comú a l'hora d'afrontar la gravació. A l'Anna, que malgrat fer un paper no massa extens, va saber complir amb nota i encantar-nos a tots amb la seva actuació. A l'Oriol, per la peça instrumental que obre el curtmetratge, com vaig dir en el seu moment, un tema totalment mixturat amb les imatges, i que no li podré agrair mai prou la seva col·laboració. I en darrer terme, a tots els altres que en major o menor mida, heu posat el vostre granet de sorra. Gràcies un altre cop, aquest curtmetratge és vostre.


5 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

ai que me l'estic jugant!

anem per parts, la música hi encaixa molt bé, la realització i muntatge també estàn molt bé, la interpretació és correcta, (potser massa pulcre el personatge) i la història que no és nova ni vella està ben explicada i resolta amb un final que tot i que previsible pot sorprendre a més d'un.
Ara, et diré qe n'he vist molts de pitjors i pocs de millors, que tot s'ha de dir, a banda que a m i no m'has de fer massa cas, no tinc criteri. Per cert: Tu ets el prota?

Unknown ha dit...

Eps Francesc, merci! Doncs com tothom que escriu sobre un personatge, alguna cosa meva si que hi ha al personatge, encara que tampoc era la meva intenció. I malgrat que sigui un curt, hi han tota una gama d'elements que es creuen i que es superposen, almenys era el que volia expresar...

Francesc Puigcarbó ha dit...

diria que s'ha de visionar vaires vegades, és important al cinema, en certa manera es com contemplar un quadre, no sempre és igual.
Ah! Com el tens al youtube, l'he penjat a Collonaes i ara ho faré a Absurdidades, penso és una manera de difrondre'l.

Joan ha dit...

L'equip de REW estem molt agraït per l'escrit que has realitzat en el teu blog.
L'equip tocats per la boira.

Unknown ha dit...

Merci Joan, era el mínim que podia fer a l'hora de penjar el curt, donar-vos a tots les gràcies. Salutacions des de el cor del Gironès i ens veiem!