dilluns, 25 de maig de 2009

I bet you look good on the dance floor - Arctic Monkeys. Pel bon camí

Puc estar errat (però no m'importa, a fi de comptes, açò s'acabarà aviat), peró crec que aquesta banda si sap madurar i no fa errades tontes pot arribar molt lluny. I es nota que no són una banda encotillada o plena de complexos. Res d'això. Pulsió rock-pop-indie i tot el que voleu per amanir-ho, l'important és que cadascú vegi si el que està escoltant li transmet alguna cosa. En el cas d'aquesta jove banda i en opinió meva, van a tota màquina i pel bon camí.

6 comentaris:

Castedo Merinero ha dit...

Jóvenes sin complejos, capaces de lanzarse al rock vía internet con un trampolín de guitarras. Un primer largo excelente seguido de una buena segunda parte los avalan. Esperemos que no desaparezcan en el tercer asalto.
Un abrazo.

Jean Robur ha dit...

Cierto Castedo, de hecho les noto que tienen cuerda para rato y almenos han sabido adapatarse a los nuevos tiempos, nada de quejarse que hoy es incomodo hacer música porqué no se venden discos o cds. Gracias por tu comentario. Un salutació i una abraçada des de Girona i comarca!

SM ha dit...

I a mi que no m'acaben d'agradar...

Jean Robur ha dit...

Si, Salvador, però, no sé, tenen alguna cosa que em diu que si volen, poden anar molt lluny. Percebeixo que per lo joves tenen moltes tables i un saber estar i un coneixement del seu entor que seria molt extrany que no triomfesin massivament...

SM ha dit...

Suposo que haurem d'esperar a veure què passa...

Jean Robur ha dit...

Sí, esperem que no es glaci abans l'infern ;-)